Mr. M. de Bluts (Marco)

Mr de Bluts ging na zijn afstuderen in 1992 als bedrijfsjurist werken bij Holec in Ridderkerk. Een internationale onderneming die wereldwijd opereerde. Hij deed in die jaren daar veel internationale ervaring op. In 1999 maakte hij de overstap naar Hoens & Souren Advocaten in Zoetermeer, waar hij als advocaat ging werken.

In 2001 startte mr de Bluts met een aantal partners een eigen kantoor, dat uitgroeide tot het huidige EJB Advocaten. Naast internationale zaken, heeft hij zich ook toegelegd op arbeidsrecht en personen- en familierecht.

Mr de Bluts heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en Familierecht, Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen en
Ouderschap en erkenning

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wilt u weten of EJB Advocaten uw juridische partner is in ondernemingszaken? Wij denken daarover graag met u mee. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een oriënterende kennismaking.