Mr. H. Eijer (Hans)

Mr Eijer is na zijn afstuderen in 1992 als juridisch medewerker bij DAS Rechtsbijstand N.V. werkzaam geweest. In 1994 werd hij beëdigd als advocaat en trad hij in dienst bij een middelgroot advocatenkantoor. Kort na het afronden van zijn stage is mr Eijer gevraagd als partner toe te treden tot de maatschap. In 2004 is mr Eijer als partner toegetreden tot de maatschap BVB Advocaten, waarvan de naam in 2009 is gewijzigd in EJB Advocaten.

Mr Eijer is gespecialiseerd in ondernemingsrechtelijke vraagstukken en kwesties. Ook staat hij u graag bij als het gaat om incassoprocedures, beslag- en executierecht, arbeidsrechtelijke kwesties en overeenkomstenrecht.

Mr Eijer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wilt u weten of EJB Advocaten uw juridische partner is in ondernemingszaken? Wij denken daarover graag met u mee. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een oriënterende kennismaking.