• personen-/familierecht
  • verbintenissenrecht
  • arbeidsrecht
  • huurrecht
  • echtscheiding en beëindiging samenwoning
  • financierings- en verzekeringsrecht

Oog voor uw kant van de zaak

Bijna iedereen loopt wel eens tegen een juridisch probleem op. Bijvoorbeeld omdat uw relatie stuk loopt, uw baan op de tocht staat of omdat u in conflict komt met de overheid. Goede raad draait daarbij om meer dan alleen een deskundig antwoord op de juridische vragen die er spelen. Bij EJB advocaten begrijpen we dit heel goed. Daarom kunt u bij ons rekenen op betrokken advocaten met oog voor de menselijke kant van uw zaak, rekening houdend met de juridische kansen en mogelijkheden, waarbij een slagvaardige aanpak voorop blijft staan.

Voorkomen

Soms kunnen juridische kwesties behoorlijk uit de hand lopen. Daarom bekijken wij allereerst hoe we juridische problemen voor u kunnen voorkomen. Daarbij kunt u rekenen op heldere informatie over uw mogelijkheden. In goed overleg bepalen we vervolgens welke aanpak het beste past bij u en uw situatie.

Oplossen

Als het voor u nodig is, gaan we een conflict niet uit de weg. Als uw advocaat doen wij er dan alles aan om uw recht te halen. Buiten of binnen de rechtszaal. Namens u en met u. Gericht op uw belang als cliënt en als mens. Gebaseerd op uitgebreide kennis en een lange ervaring in het  bijstaan van onder meer particuliere cliënten.

Wilt u weten of EJB Advocaten voor u de juiste juridische partner is? Wij gaan daarvoor graag met u in gesprek. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een oriënterende kennismaking.

Betrokken

Alles bij elkaar genomen hebben wij hetzelfde doel als u: rustig leven zonder juridische problemen. Daar is onze dienstverlening op gericht. Persoonlijke aandacht, betaalbare tarieven en een professionele werkwijze vinden wij daarbij vanzelfsprekend. Samengevat zijn we in alle opzichten betrokken advocaten.