• personen-/familierecht
  • verbintenissenrecht
  • arbeidsrecht
  • huurrecht
  • echtscheiding en beëindiging samenwoning
  • financierings- en verzekeringsrecht

Ontslag advocaat Den Haag

Breng uw rechten in kaart met een ontslagadvocaat in Den Haag

Wanneer u wordt ontslagen, komt er mogelijk veel op u af. U kunt onzeker zijn over wat het ontslag betekent voor uw toekomstige, financiële situatie en u kunt boos of verdrietig zijn door de gebeurtenis. Wellicht is het ontslag in uw ogen geheel onterecht en zag u deze keuze van uw werkgever helemaal niet aankomen. In een ontslagsituatie kunnen de emoties hoog oplopen, maar handelen vanuit uw emoties kan u duur komen te staan. Door zomaar akkoord te gaan met het ontslag verspeelt u mogelijk uw rechten op een uitkering. Daarom is het belangrijk om, alvorens u stappen zet naar aanleiding van het ontslag, uit te zoeken wat uw rechten zijn. Een ontslagadvocaat in Den Haag kan u hierbij helpen.

 

Een advocaat in de arm nemen bij ontslag in Den Haag

Door een ontslag zomaar te accepteren, loopt u mogelijk het risico op het verspelen van uw recht op een uitkering. Geen recht hebben op een uitkering kan van grote invloed zijn op uw financiële situatie. Het is dan ook zaak om altijd proberen te zorgen dat u recht houdt op inkomsten uit een uitkering bij een ontslag. Wanneer u ervoor kiest om een advocaat in de arm te nemen bij (dreigend) ontslag, kan deze voor u uitzoeken of het ontslag terecht is en of u recht heeft op een zogenaamde transitievergoeding. U kunt bij Eijer ▪ Jansen ▪ De Bluts Advocaten terecht voor advies en bijstand met betrekking op ontslagzaken als collectief ontslag, ontslag op staande voet en de ontslagvergoeding.

 

Hulp van ontslagadvocaten in Den Haag

Bent u ontslagen of dreigt u binnen korte tijd ontslagen te worden? Dan is het verstandig om u te laten vertellen wat uw rechten zijn en u te laten adviseren over het zetten van mogelijke vervolgstappen. U kunt de hulp van ontslagadvocaten in Den Haag inroepen door contact op te nemen met de deskundige advocaten van Eijer ▪ Jansen ▪ De Bluts Advocaten. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of het contactformulier op onze website gebruiken om informatie in te winnen of een kennismakingsgesprek aan te vragen. Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten of EJB Advocaten voor u de juiste juridische partner is? Wij gaan daarvoor graag met u in gesprek. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een oriënterende kennismaking.