• personen-/familierecht
  • verbintenissenrecht
  • arbeidsrecht
  • huurrecht
  • echtscheiding en beëindiging samenwoning
  • financierings- en verzekeringsrecht

Familierecht advocaat Zoetermeer

Een familierechtadvocaat in Zoetermeer inschakelen

Het rechtsgebied dat personen- en familierecht wordt genoemd, omvat een breed scala aan onderwerpen. Zoals de naam al aangeeft, betreft dit recht de regelgeving voor familieaangelegenheden. Het kan hierbij gaan om een echtscheiding, zaken die het ouderschap aangaan, alimentatie, maar ook materiële zaken als een boedelverdeling vallen onder het personen- en familierecht. Omdat het uit elkaar gaan van u en uw partner of het niet eens kunnen worden over de gezagsregeling voor uw kinderen emotioneel beladen onderwerpen zijn, kan het moeilijk zijn om rationele beslissingen te nemen. Daarnaast kunnen familiezaken juridisch gezien gecompliceerd in elkaar steken. Wanneer u bijstand nodig heeft bij het regelen van juridische zaken die het personen- en familierecht betreffen, kunt u via Eijer▪Jansen▪De Bluts Advocaten een familierechtadvocaat in Zoetermeer inschakelen.

 

Wat kan een advocaat in familierecht in Zoetermeer voor u betekenen?

Een advocaat in familierecht in Zoetermeer kan u duidelijke antwoorden geven op uw juridische vragen die onderwerpen als ouderlijk gezag, alimentatiekwesties en echtscheidingsprocedures aangaan. Zo heeft u inzichtelijk waar u recht op heeft en wat de mogelijkheden zijn. De professionele advocaten van Eijer▪Jansen▪De Bluts Advocaten zullen in de eerste instantie bekijken hoe juridische problemen voor u kunnen worden voorkomen. Vervolgens zullen we gezamenlijk een plan van aanpak kiezen die het best aansluit bij uzelf én uw persoonlijke situatie. Wij gaan eventuele conflicten niet uit de weg en zullen alles in het werk stellen om uw recht te halen.

 

Familierechtadvocaten in Zoetermeer met verstand van mensen

Bij Eijer▪Jansen▪De Bluts Advocaten begrijpen we dat er bij een goede begeleiding meer komt kijken dan het beantwoorden van juridische vragen. Een persoonlijke aanpak, tarieven die betaalbaar zijn en oog hebben voor de menselijke en emotionele kant van de zaak staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Uiteindelijk hebben we beiden hetzelfde doel voor u voor ogen, namelijk een rustig en zorgeloos bestaan zonder juridische problemen kunnen leiden. Mocht u er nog niet zeker van zijn of wij de juiste familierechtadvocaten in Zoetermeer zijn om u te ondersteunen bij uw juridische problemen of vraagstukken? Neem dan contact met ons op om een oriënterend gesprek aan te vragen. U kunt uw aanvraag voor dit vrijblijvende kennismakingsgesprek telefonisch, per mail of via het contactformulier op onze website doen.

Wilt u weten of EJB Advocaten voor u de juiste juridische partner is? Wij gaan daarvoor graag met u in gesprek. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een oriënterende kennismaking.