• personen-/familierecht
  • verbintenissenrecht
  • arbeidsrecht
  • huurrecht
  • echtscheiding en beëindiging samenwoning
  • financierings- en verzekeringsrecht

Echtscheidingsadvocaat Den Haag

Een echtscheidingsadvocaat in Den Haag geeft antwoord op uw juridische vragen

Als de relatie tussen u en uw partner niet langer werkt en u besluit te willen scheiden, dan is er een aantal zaken dat geregeld moet worden. Een echtscheidingsadvocaat kan onder andere van grote betekenis zijn bij het maken van afspraken met betrekking tot de verdeling van bezittingen. Wanneer u en uw ex-partner samen kinderen hebben, zullen er ook afspraken gemaakt moeten worden die de gezagsregeling betreffen. Een echtscheiding regelen vraagt juridisch gezien het nodige van de betrokken partijen, maar ook op emotioneel vlak kan een echtscheiding, zeker wanneer u en uw ex-partner het niet eens kunnen worden, een hoge tol eisen. Als u voor Eijer ▪ Jansen ▪ De Bluts Advocaten kiest als uw echtscheidingsadvocaat in Den Haag, dan kiest u voor een betrokken partij met verstand van zaken.

 

Een advocaat inschakelen bij uw echtscheiding in Den Haag

U kunt een advocaat inschakelen bij uw echtscheiding in Den Haag om de scheiding in goede banen te leiden. De advocaten van Eijer ▪ Jansen ▪ De Bluts Advocaten zullen beginnen met het onderzoeken hoe juridische problemen kunnen worden voorkomen. Daarbij zult u goed worden geïnformeerd over de mogelijkheden en de manier van aanpak die wij voor ogen hebben. Uiteraard zullen wij pas na goed overleg met u overgaan tot het ondernemen van actie. Ook wanneer er een conflict is ontstaan dat niet langer te voorkomen is, staan wij aan uw zijde. Wij zullen alles op alles zetten om uw recht te halen, waarbij uw belang als cliënt, maar ook als mens vooropstaat. Onze dienstverlening is gericht op het creëren van een rustig leven, waarin geen juridische problemen aan de orde zijn.

 

Een oriënterend gesprek aanvragen met echtscheidingsadvocaten in Den Haag

Als u behoefte heeft aan juridisch advies, bijstand in het oplossen van conflicten of een slagvaardige aanpak bij het halen van uw recht, dan kunt u geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen met de echtscheidingsadvocaten in Den Haag van Eijer ▪ Jansen ▪ De Bluts Advocaten. Tijdens het oriënterende gesprek is er ruimte voor uw vragen en kunnen wij u uitleggen van we voor u kunnen betekenen. Wij zullen u als professionele en deskundige partner bijstand bieden op juridisch vlak en daarbij aandacht besteden aan de menselijke kant van de kwestie en de emoties die de situatie bij u losmaakt.

Wilt u weten of EJB Advocaten voor u de juiste juridische partner is? Wij gaan daarvoor graag met u in gesprek. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een oriënterende kennismaking.