• personen-/familierecht
  • verbintenissenrecht
  • arbeidsrecht
  • huurrecht
  • echtscheiding en beëindiging samenwoning
  • financierings- en verzekeringsrecht

Arbeidsrecht advocaat Den Haag

Een arbeidsrechtadvocaat in Den Haag inschakelen via Eijer ▪ Jansen ▪ De Bluts Advocaten

In een arbeidsovereenkomst is een aantal rechten en plichten vastgelegd. Wellicht bent u niet helemaal op de hoogte van de verschillende aspecten in de overeenkomst en bij het uitvoeren van uw werkzaamheden zullen deze ook niet aan de orde komen, maar als er sprake is van een conflict tussen werknemer en werkgever, dan kan het belangrijk zijn om precies te weten welke plichten, maar ook welke rechten u heeft. U kunt een arbeidsrechtadvocaat in Den Haag inschakelen via Eijer ▪ Jansen ▪ De Bluts Advocaten om u bij te staan in de bemiddeling bij conflicten, maar ook kunnen deze professionals u helpen bij het op de juiste wijze opstellen van juridische documentatie en het beoordelen ervan.

 

Een advocaat met ruime kennis van het arbeidsrecht in Den Haag

Het arbeidsrecht is een ruim rechtsgebied dat verschillende onderdelen omvat. Denk hierbij onder meer aan loongeschillen, het ontslagrecht, arbeidsovereenkomsten, maar ook zaken als de aansprakelijkheid bij bedrijfsongevallen van onder het arbeidsrecht. Juist omdat dit rechtsgebied is opgedeeld in veel onderdelen en de regels geregeld worden aangepast, is het zaak om u bij een geschil te laten informeren door een advocaat met ruime kennis van het arbeidsrecht in Den Haag. Door voor Eijer ▪ Jansen ▪ De Bluts Advocaten te kiezen, verzekert u zichzelf van een partij met ruime kennis van het arbeidsrecht. De advocaten verschaffen u de juridische informatie die u nodig heeft en zullen uw vragen beantwoorden. Daarnaast staat een persoonlijke benadering bij dit advocatenkantoor hoog in het vaandel. De menselijke kant van de kwestie zal niet naar de achtergrond worden geschoven en wordt als minstens zo belangrijk gezien.

 

Een oriënterend gesprek aanvragen met arbeidsrechtadvocaten in Den Haag

U kunt contact opnemen met Eijer ▪ Jansen ▪ De Bluts Advocaten als u heeft besloten om een advocaat in de arm te nemen. Ook wanneer u niet zeker weet of een arbeidsrechtadvocaat de juiste persoon is om u tot te wenden in uw persoonlijke situatie, raden wij u aan om met ons in contact te treden. U kunt vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen met arbeidsrechtadvocaten in Den Haag, waarin u uw situatie kunt uitleggen. Wij zullen u aan de hand daarvan vertellen op welke manier wij u kunnen bijstaan in het halen van uw recht.        

Wilt u weten of EJB Advocaten voor u de juiste juridische partner is? Wij gaan daarvoor graag met u in gesprek. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een oriënterende kennismaking.